logo logo

Blockbuster cu blogosfera ieșeană – Kooperativa 2.0

D36R2005-e1458683709120

După ani și ani… Mă voi întoarce!

Și chiar așa a fost. După o lungă perioadă în care blogosfera ieșeană a existat dar a lipsit cu desăvârșire (aproape) din zona online, iată că acum, la inițiativa Andreei Ignat, ne-am reunit în Cinema Bistro (unde nu mai fusesem, dar unde vroiam să încerc un burger de ceva timp). Aproape 30 de omuleți s-au adunat la aproape 3 ore de socializare și de planning, pentru că, dacă nu știați, ne mobilizăm și dăm drumul la treabă. Aseară am filmat prima scenă din ceea ce se dorește a fi un blockbuster – Kooperativa 2.0, varianta de Iași.

Îmi aduc aminte câtă activitate era în online-ul ieșean în 2007-2008, când eram la începuturi. Entuziasmul acela a dispărut treptat, însă la câtă voie bună și zâmbete am văzut aseară prevăd mari șanse unei reveniri în forță a noastră. Vorba aia, atunci erau puține companii dispuse să ne plătească pentru a scrie despre ele și totuși noi scriam constant. Acum, când această zonă s-a dezvoltat și mai mult, iată că noi stăteam deoparte. Noroc pe Andreea că a preluat inițiativa :).

Am văzut foarte multă lume nouă, foarte entuziasmata să realizeze chestii faine, și m-am bucurat să mă reîntâlnesc cu persoanele alături de care am pornit la acest drum, printre care Ciprian, Bogdan, Paul, Andreea, Elena sau Etienne. Ne dăm un restart, ca să spun așa, alături de Kooperativa 2.0 la Iași, urmând să avem mai multe întâlniri în care să discutăm cum putem să ne dezvoltăm ca și bloggeri și cum putem să câștigăm mai bine din asta. Workshopuri, campanii, evenimente și alte lucruri de care veți afla pe parcurs.

Vă spuneam că am fost la Cinema Bistro. Un local drăguț, pe Lăpușneanu, unde mie-mi place maxim. Burgerii sunt la fel de delicioși precum arată, servirea este impecabilă iar pe pereți puteți admira afișe cu filme celebre. Vedeți că au și happy hour acolo, m-am interesat eu, iar în curând se va deschide și terasa, so stay close.

D36R2013-e1458683798567

Pe lângă cei deja amintiți, la blogmeet-ul ieșean de aseară au mai participat Daniela Macsim, Ema Pohrib, Oana Blaga, Dragoş Bârgăoanu, Bianca Roxana Ionel, Alexandra Bohan, Alexandra Ignat, Mariana Dorosenco, Durbaca Ionuț Lucian, Dana Burlacu Visternicu, Anda Elena Pintilie, Marian Matei, Robert Ciobotaru, Diana Cătănoaia, Isabela Nițică, Andreea Crețu, Ramona-Elena Cervenciuc, Bogdan Beșliu, Constantin Ciobanu, Andreea Chirilă.

Țineți aproape, urmează lucruri faine în blogosfera ieșeană. Sau chiar și mai bine, te-ai putea alătura și tu!

bottom

fara pareri »

Inca nu sunt comentarii. Fii tu primul :)

Spune`ti parerea

bottom