logo logo

despre mine

Numele meu este Vali Popa, am aparut pe lume pe 10 iulie 1987 la Targu Neamt, si in 2010 am absolvit Facultatea de Informatica din Iasi. Lucrez ca si Automation Developer iar in timpul liber imi mai place ma joc de`a freelancing`ul.

Pasiunea mea pentru blogging a aparut in primavara lui 2007, cand am si deschis primul blog pe o platforma blogger. Nu am scris prea multe pana in toamna lui 2007, cand pasiunea mi`a revenit iar, si am inceput sa ma atasez mai mult de acest fenomen. De la inceputul lui februarie 2008 am intrat in posesia acestui domeniu, cu care ma mandresc, desigur, si care reprezinta oarecum imaginea mea in online. Relatia care am inceput`o cu blogging`ul reprezinta una dintre cele mai bune alegeri de pana acum – am cunoscut multi oameni faini, am participat la multe evenimente interesante si sunt intr-o continua dezvoltare personala si profesionala.

Sunt pasionat de tot ce tine de mediul onlineblogging, marketing online, web development, comunicare si publicitate online, eCommerce… Si lista poate continua.

De la un timp fac sport destul de mult, e sanatos. Ce nu e sanatos e faptul ca nu ma odihnesc decat foarte putin. Imi place sa cred ca nu le stiu pe toate, fiind zilnic in cautare de ceva nou.

Visele mele imi arata o viata extravaganta – masina mai puternica decat cea actuala, o vila cu vedere spre un peisaj mirific, oameni faini in preajma si… Stiu, cer prea mult. Asta e, nu ma multumesc cu jumatati de masura, cereti voi mai putin.

Nu sunt omul care asteapta sa castige la loto, stiu ca numai prin munca am sa ofer celor de langa mine siguranta de care au atata nevoie si bineinteles o viata mai buna.

Cine vrea mai mult, sa ma cunoasca. Cine nu, are un X in dreapta sus…

bottom