logo logo

Momentul adevarului

Stiti cum e in viata, nu? Terminam liceul, oare spre ce facultate sa ne indreptam? Oare spre cea de jurnalism, vrem sa facem presa? Sau spre politehnica, se cauta inginerii? Sa facem ceva sa nu avem mari batai de cap, poate o Geografie?

Apoi termini si o facultate, mai buna sau mai putin buna. Oare ce sa fac acum, nu prea imi place munca de birou, nu vreau sa fiu secretara. Oare mi`ar placea sa proiectez case? Daca nu o sa ma descurc fiind agent de vanzari? Poate o sa`mi placa sa scriu…

Pana iti gasesti directia, dureaza de obicei.

Cam asa sta treaba si cu blogul meu. Am multe de spus. Mi`am notat o gramada de drafturi. Dar ma gandesc – oare e bine sa scriu asta? Oare cum o sa se interpreteze daca scriu asta? Oare sa scriu despre WordPress? Oare sa scriu despre blogging? Oare sa ma axez pe ce citesc acum – afiliere? Oare daca scriu de toate?

Si uite asa tot trece vremea. Eu nu mai scriu, traficul scade. Legatura cu bloggingul dispare. Insa a venit timpul unor schimbari, blogul m`a adus intr`un punct pe care mi`l doream, la blog am renuntat, cu blogul voi reveni in online. Restul site`urilor sunt facute doar pentru venituri. Macar acesta sa fie mai mult pentru useri.

Asadar, sa fie blog. Personal.

PS: Se pare ca si Paul e pus pe fapte mari – sanecitim.ro a fost relansat.

bottom

10 pareri »

 1. Ioan T. a spus:

  Pe toti v-a apucat deodata :D

 2. petru a spus:

  te asteptam cu multe articole interesante:D

 3. Emanuela a spus:

  La cat mai multe articole..!!:P

 4. Mariana a spus:

  Este bine sa te gandesti la lucrurile astea dinainte…nu dupa ce ai terminat o facultate sa fii inca confuz sa nu stii incotro te indrepti…

 5. Alin a spus:

  Chiar nu mai conteaza ce facultate faci, conteaza ce faci pe langa timpul pe care ti-l petreci la facultate..

 6. Nicoleta a spus:

  Fii tu insuti si o sa fie bine..parerea mea..

 7. Costi a spus:

  Nu sunt de acord. Tocmai, facultatea conteaza enorm. In momentul in care zici ca nu conteaza facultatea, inseamna ca ai facut una oarecare.

 8. jon a spus:

  Facultatea acum prea putin conteaza…conteaza ce stii sa faci…trebuie sa-ti descoperi aptitudinile…

 9. Amy a spus:

  intre 2 persoane apropiate trebuie sa existe un astfel de moment!

 10. Finlay a spus:

  This results in work polarization: a collapse popular for middle-income works,
  while nonroutine cognitive works (such as economic evaluation) as well as nonroutine manual jobs (like hairdressing) have held up fairly well.

Spune`ti parerea

bottom