logo logo

Ne vedem duminica la Neymar Jr’s Five by RedBull

Din ce in ce mai des imi apar in feed diverse postari in care se spune ca ai copilarit in anii 90 daca stii cum arata o discheta, daca ai mestecat guma turbo sau daca ai batut mingea pe toate drumurile cu prietenii tai. Trebuie sa recunoastem, unde mai vedem copii cu mingea acum? La orele de sport si in localitatile mai sarace, unde internetul inca reprezinta un lux iar de tablete poate nici nu a auzit lumea. Fotbalul se joaca pe Play Station acum, din pacate.

Nu a fost si cazul meu. Am batut mingea pana mi-am rupt picioarele. La propriu, doar stangul :D, dupa ce am mai imbatranit. Am depasit si varsta de 25 de ani, altfel m-as fi inscris si eu la Neymar Jr’s Five by RedBull, un tuneru de fotbal 5 la 5 care va trimite castigatorii la finala mondiala din Brazilia. La Iasi turneul opreste duminica aceasta, pe 15 mai. Doar ca turneul acesta este unul aparte, nu este un meci clasic deoarece daca o echipa va primi gol va pierde automat si un jucator. Cam dificil pentru cei in inferioritate si condusi, asa-i? Cu atat mai palpitant.

neymar-jrs-five-redbull-iasi

Pe langa Iasi, turneul a avut loc deja la Timisoara iar in curand se va juca si la Bucuresti si Targu Mures. Sunt peste 35 de tari inscrise, va puteti da seama ce ar insemna pentru castigatorii din Romania sa joace finala acolo unde a inceput Neymar fotbalul – Praia Grande. Stiu ca toti suntem fani Messi, insa Neymar vine tare din spate. Da-i o sansa, inscrie-te si tu la turneu.

Eu voi fi duminica in zona, ne vedem acolo, ma vei recunoaste dupa tricoul oficial si, probabil, doza de RedBull. See ya!

bottom

fara pareri »

Inca nu sunt comentarii. Fii tu primul :)

Spune`ti parerea

bottom